Pasta z rzeżuchy

Pasta z rzeżuchy

4.5 36 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porcji

Składniki

  • ząbki czosnku
    2
  • ziaren słonecznika
    120 g
  • rzeżuchy
    10 g
  • oleju rzepakowego
    70 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    10 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 219.2 kcal / 917.6 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 163.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...