
Urządzenia i Akcesoria
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
Spargel im Pfannkuchenmantel
-
Milch250 g
-
Eier2
-
Salz2 TL
-
Mehl200 g
-
Backpulver1 TL
-
Wasser750 g
-
Kartoffeln klein, ganz (z.B. Drillinge)750 g
-
Spargel weiß1000 g
-
Öl zum Braten
Sauce Hollandaise und Fertigstellung
-
Eigelb4
-
Butter in Stücken100 g
-
Sahne80 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zitronensaft1 EL
-
roher Schinken4 Scheiben
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
811 kcal /
3393 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mit Köpfchen!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy