
Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 Stücke
Składniki
Hefeteig
-
Wasser210 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker2 Prisen
-
Mehl375 g
-
Salz1 TL
Belag und Fertigstellung
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Gemüsezwiebeln in Stücken1200 g
-
Öl30 g
-
Speisestärke100 g
-
Sahne200 g
-
Eier4
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Bacon, geräuchert, in Scheiben in Streifen200 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
650 kcal /
2724 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Deutsche Küche
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy