
Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken40 g
-
Bärlauchblätter, frisch20 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter10 g
-
Speckwürfel40 g
-
Risottoreis320 g
-
trockener Weißwein60 g
-
Wasser720 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
422 kcal /
1766 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy