Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Aromatics at 50°C
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Mulled Wine
30 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 godz. 10 min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.