Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 cups
Składniki
Sweet Chilli Sauce
-
chilli sauce2 Tbsp
-
tomato ketchup1 Tbsp
-
sugar30 g
-
water100 g
-
½ tsp potato starchcornflour½ tsp
Steamed Sticky Rice with Pork
-
450 g white short grain rice, (e.g. sushi rice)white glutinous rice short-grain450 g
-
water plus extra for soaking
-
soy sauce50 g
-
sugar30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
pork meat, lean, sinew free cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)200 g
-
vegetable oil30 g
-
20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut in stripsdried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips12 - 15
-
dried shrimp (opcjonalnie)50 g
-
water600 g
-
fresh coriander roughly chopped, to garnish5 sprigs
-
roasted peanuts, unsalted roughly chopped, to garnish10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 cup
Białko
12 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raised Game Pie
24 godz.
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Chopped onions
5 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Minced Raw Meat
35 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Rice Wine Chicken
30 min