Urządzenia i Akcesoria
Thai Prawn Patties
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
Plum Sauce
-
dried candied plums pitted100 g
-
garlic cloves5
-
soy sauce2 tsp
-
sugar2 Tbsp
-
tangerine peel (1 cm x 4 cm), soaked until soft then chopped1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water300 g
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 tsp
Prawn Patties
-
raw prawns, peeled deveined600 g
-
pork mince broken in pieces70 g
-
medium egg1
-
sugar1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
strong white bread flour plus extra for dusting120 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
233 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Kung Pao Prawns
45 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min