Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Prawn and Fish Balls
-
olive oil for greasing
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
spring onions trimmed and quartered2
-
fresh coriander6 sprigs
-
long red chilli deseeded and halved½ - 1
-
dried shiitake mushrooms halved3
-
white fish fillets cut in pieces (4-5 cm)400 g
-
large raw prawns, peeled200 g
-
water chestnuts, whole, tinned drained230 g
-
crispy, fried shallots2 Tbsp
-
ground white pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
soy sauce2 tsp
Broth
-
ramen noodles, fresh300 - 400 g
-
water1500 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
Shaoxing rice wine2 Tbsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
shrimp paste (belachan)¼ tsp
-
star anise1
-
Asian greens (e.g. choy sum, bok choy), trimmed and cut in pieces (3 cm)200 g
-
spring onions trimmed and thinly sliced2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.1 g
Kalorie
860 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Curry chicken
1 Std.
Sambal Petai Prawns
20 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min