Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Prawn and Fish Balls
-
olive oil for greasing
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
spring onions trimmed and quartered2
-
fresh coriander6 sprigs
-
long red chilli deseeded and halved½ - 1
-
dried shiitake mushrooms halved3
-
white fish fillets cut in pieces (4-5 cm)400 g
-
large raw prawns, peeled200 g
-
water chestnuts, whole, tinned drained230 g
-
crispy, fried shallots2 Tbsp
-
ground white pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
soy sauce2 tsp
Broth
-
ramen noodles, fresh300 - 400 g
-
water1500 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
Shaoxing rice wine2 Tbsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
shrimp paste (belachan)¼ tsp
-
star anise1
-
Asian greens (e.g. choy sum, bok choy), trimmed and cut in pieces (3 cm)200 g
-
spring onions trimmed and thinly sliced2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.1 g
Kalorie
860 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Spare Ribs
50 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Green Curry Chicken
55 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 godz. 15 min