Urządzenia i Akcesoria
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Fish and Marinade
-
roasted peanuts, salted50 g
-
garlic cloves2
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces (approx. 3 cm)20 g
-
5 g grated lime zest, (see tip)fresh makrut lime leaves (see tip)4
-
coconut cream50 g
-
40 g Thai yellow curry pasteThai red curry paste40 g
-
4 cod fillets, skin on (200-250 g each)red snapper fillets skin on (200-250 g each)4
Salad
-
lime juice15 g
-
salt1 tsp
-
agave syrup40 g
-
cos lettuce cut in pieces (approx. 1 cm slices)200 g
-
cucumber sliced (approx. 3 mm)100 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped10 g
-
fresh chillies thinly sliced (3 mm) (optional)1 - 2
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fresh lemon grass white part only, thinly sliced (approx. 2 mm)10 g
Garnish
-
lime cut in wedges1
-
fresh coriander leaves roughly chopped10 g
-
fresh chilli (opcjonalnie) thinly sliced (2 mm)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
763 mg
Białko
48 g
Kalorie
1754 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 godz. 30 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Fish Stew
45 min
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Curry Fish
35 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min