Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi

Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi

4.4 564 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Kartoffeln gewürfelt
    250 g
  • Öl
    10 g
  • Majoran, getrocknet
    ½ TL
  • Tomaten, geschält (800 g)
    1 Dose
  • Wasser
    300 g
  • Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
    2 Würfel
  • Porreestange in dünnen Ringen
    1
  • Cabanossi in Scheiben (ca. 150 g)
    1
  • Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
    1 Dose
  • Pfeffer frisch gemahlen
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 267 kcal / 1121 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...