Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi

Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi

4.7 448 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    250 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Olivenöl
    40 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Paprika, gemischt in mundgerechten Stücken
    600 g
  • Kartoffeln in Würfeln (ca. 2 cm)
    650 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
  • Kabanossi in Scheiben
    320 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 543 kcal / 2278 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...