Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 600 g Wildgulasch
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet oder frisch
- 2 Lorbeerblätter
- 400 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 30 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten (2 Dosen)
- 150 g Rotwein, trocken
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1413 kJ / 336 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 godz.
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 godz. 30 min
Rindergulasch mit Starkbier
1 godz. 15 min
Hirschragout mit Schokolade
9 godz. 30 min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1sa
Seafood-Eintopf
50 dk
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 dk
Wildschwein-Ragout
1 godz. 30 min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 godz.
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 godz. 30 min
Rehragout
1 godz. 15 min