Urządzenia i Akcesoria
Spargelragout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 Portionen
Składniki
-
Emmentaler in Stücken100 g
-
Wasser750 g
-
Spargel in Stücken (ca. 3 cm)750 g
-
Zuckerschoten300 g
-
Milch250 g
-
Mehl30 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Zitronensaft1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
33 g
Kalorie
2025 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
13.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mit Köpfchen!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1 godz. 30 min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 godz. 10 min
Spargel mit Parmesan-Reis und Zitronen-Zabaglione
1 godz.
Grüner-Spargel-Omelette
35 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 godz. 40 min
Spargel mit Bozner Sauce
1 godz. 25 min
Endiviensalat-Suppe
35 min
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40 min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Möhren mit Marsala
20 min
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45 min
Gemüsereis mit gefüllten Champignons und Putenröllchen in Weißweinsauce
50 min