Urządzenia i Akcesoria
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Wasser1600 g
-
Drillinge mit Schale1000 g
-
Spargel, weiß2000 g
-
Salz2 ½ TL
-
Zucker2 EL
-
Butter weich300 g
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Joghurt, 10% Fett100 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Cherry-Tomaten geviertelt150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
2502 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Spargel mit Kartoffeln
50 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Pikante Kräuterschnitten
50 min
Paprikabrösel
30 min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 godz. 40 min
Spargel mit Bozner Sauce
1 godz. 25 min
Himbeeressig-Vinaigrette
5 min
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50 min
Aprikosendressing
5 min
Krautsalat mit Leberkäse
25 min