Ei-Sauce zu gekochtem Spargel

Ei-Sauce zu gekochtem Spargel

4.1 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Crème fraîche
    150 g
  • Ei
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen
    2
  • Ei hart gekocht, grob gehackt
    1

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 156 kcal / 654 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...