Urządzenia i Akcesoria
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Crème fraîche150 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen2
-
Ei hart gekocht, grob gehackt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mit Köpfchen!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Reissalat mit Spargel
1 godz.
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Spargelragout
50 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Kartoffelsalat
1 godz. 30 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 godz. 40 min
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Spargel mit pikanter Erdbeersauce
50 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Kartoffel-Dressing
30 min
Kartoffelsalat für Eilige
45 min