Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
TM6 TM5

Ei-Sauce zu gekochtem Spargel

4.2 (27 ocen)

Składniki

  • 150 g Crème fraîche
  • 1 Ei
  • ½ TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen
  • 1 Ei, hart gekocht, grob gehackt

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
654 kJ / 156 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy