Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 manojos de espárragos verdes (600-700 g)
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 100 g de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de arroz integral
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de mantequilla (en trozos pequeños)
- 30 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 45.4 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Risotto de quinoa con setas y champiñones
40 min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 min
Risotto con setas y uvas
50 min
Risotto de espinacas y gambas
25 min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30 min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Macarrones con espinacas y bechamel de almendras
35 min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 min
Arroz con champiñones Portobello
30 min
Risotto de kale y espárragos
30 min
Risotto de espárragos al azafrán
35 min
Risotto de guisantes y jamón
30 min