Minipizzas de coliflor y queso con tomate (sin gluten)

Minipizzas de coliflor y queso con tomate (sin gluten)

4.2 189 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 unidades

Składniki

Base
  • 500 g de ramilletes de coliflor
  • 250 g de queso emmental en trozos
  • 2 huevos
Cobertura
  • 80 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 32 tomates cherry (aprox. 350 g)
  • 15 g de tomate concentrado
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 125 g de mozzarella fresca (1 bola)
  • hojas de albahaca fresca para decorar

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 148 kcal / 619 kJ
Białko 10.38 g
Tłuszcz 10.58 g
Węglowodany 2.82 g
Błonnik 1.44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...