Guarnición de verduras con hierbas provenzales

Guarnición de verduras con hierbas provenzales

4.8 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 200 g de zanahoria en rodajas oblicuas
  • 400 g de batatas en rodajas de aprox. 2 cm
  • 600 g de patatas en rodajas de aprox. 2 cm
  • 200 g de pulpa de calabaza en trozos
  • 300 g de calabacín con piel, en rodajas de aprox. 2 cm
  • 300 g de cebolla roja en octavos
  • 300 g de pimiento rojo en bastones
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 - 2 cucharaditas de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada de hierbas provenzales secas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 330 kcal / 1378 kJ
Białko 6.43 g
Tłuszcz 17.65 g
Węglowodany 36.27 g
Błonnik 6.77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...