Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons

Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons

4.5 93 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
4 portions

Składniki

La veille
  • 1750 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)
  • 150 g de lardons fumés
  • 2 filet d'huile d'olive
  • 300 g de champignons surgelés en mélange
  • 2 échalotes pelées et coupées en quatre
  • 1 c. à soupe bombée de miel
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 180 g de fromage type mont-d'or, coupé en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 2942 kJ / 703 kcal
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...