Fettucines aux carottes et crème au brie

Fettucines aux carottes et crème au brie

3.9 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de carottes pelées
  • 30 g de beurre
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 60 g d'échalotes pelées et coupées en deux
  • 350 g d'eau
  • 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type fettucine
  • 100 g de brie en dés
  • 60 g de crème liquide entière
  • 2 c. à café de fécule de maïs diluée dans 2 c. à café d'eau
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 1817 kJ / 434 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...