Ryżanka czekoladowo-orzechowa

Ryżanka czekoladowo-orzechowa

4.1 133 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje

Składniki

  • 60 g orzechów laskowych
  • 225 g mleka
  • 200 g wody
  • 1 łyżeczka siemienia lnianego
  • 1 łyżeczka łusek babki płesznik (psyllium)
  • 10 g kakao rozpuszczalnego słodzonego
  • 80 g płatków ryżowych
  • 40 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)
  • borówki, świeże do dekoracji

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 589 kcal / 2463 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 56 g
Błonnik 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...