Ryżanka czekoladowo-orzechowa
TM6 TM5

Ryżanka czekoladowo-orzechowa

4.2 (120 ocen)

Składniki

  • 60 g orzechów laskowych
  • 225 g mleka
  • 200 g wody
  • 1 łyżeczka siemienia lnianego
  • 1 łyżeczka łusek babki płesznik (psyllium)
  • 10 g kakao rozpuszczalnego, słodzonego
  • 80 g płatków ryżowych
  • 40 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)
  • borówki, świeże, do dekoracji

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
2463 kJ / 589 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
56 g
Tłuszcz
32 g
Błonnik
9.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy