
Urządzenia i Akcesoria
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porcje
Składniki
-
kaszy orkiszowej, perłowej100 g
-
mleka (patrz wskazówka)330 g
-
kardamonu, mielonego½ łyżeczki
-
banana dojrzałego, pokrojonego na kawałki100 g
-
gruszki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
353 kcal /
14779.5 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
62.3 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
77.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Nocna owsianka w słoiczkach
10 godz.
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Nocna owsianka migdałowo-marchewkowa
8 godz. 10 min
Owsianka kawowa z orzechami pekan i amarantusem
40 min
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Kakaowa owsianka z nasionami chia i masłem orzechowym
20 min
Smoothie bowl z orzechami i ziarnem kakaowca
2 godz. 10 min
Smoothie bowl z marchewką i orzechami
10 min
Jaglanka à la Snickers w słoiczkach
55 min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25 min
Malinowo-kakaowa gryczanka
35 min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.