Urządzenia i Akcesoria
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
9 oz
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
pitted Kalamata olives plus extra to garnish2 oz
-
goat cheese in pieces6 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
125 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
441.4 kJ /
105.5 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min