Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de jambon ibérique, coupé en morceaux
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 100 - 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6524 kJ / 1561 kcal
- Białko
- 98 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 128 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sangria blanche aux agrumes
10 Min
Tartinade tchèque
10 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Tapenade de tomates
5 min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Rillettes de canard
2h 30min
Rillettes de poulet façon basquaise
55 Min
Pintxo donosti
2h 15min
Rillettes de thon à la tomate
10 Min
Tartinade de thon et chorizo
50min
Tartinade de chorizo
5 min