Urządzenia i Akcesoria
Crème ibérique
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
450 g
Składniki
-
150 g de jambon ibérique coupé en morceaux
-
200 g de fromage à tartiner type Philadelphia
-
100 - 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Białko
98 g
Kalorie
6524 kJ /
1561 kcal
Tłuszcz
128 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les tapas
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pintxo donosti
2 godz. 15 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Tapenade de tomates
5 min
Sorbet poivron rouge
3 godz.
Cocktail fruité à la bière blanche
10 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Gaspacho sucré-salé
5 min
White Lady givré
3 godz.
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Crumble de confit de canard aux noix
1 godz.
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Cookies au chèvre et au thym
40 min