Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de jambon ibérique, coupé en morceaux
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 100 - 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6524 kJ / 1561 kcal
- Białko
- 98 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 128 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de thon à la tomate
10 min
Tapenade de tomates
5 min
Fleurs chorizo-feta
35min
Tuiles au fromage
15 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Tartines de sardine au chèvre frais
10 min
Cosmopolitan
5 min
Gin Fizz
5 min
Terrine de saumon à tartiner
3 Std.
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Tartinade de chorizo
5 min