Urządzenia i Akcesoria
Schweizer Alpenmagronen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Gruyère in Stücken250 g
-
Wasser1200 g
-
Salz3 TL
-
Kartoffeln festkochend, gewürfelt (ca. 2 cm)500 g
-
Hörnchennudeln200 g
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Milch300 g
-
Sahne100 g
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
30 g
Kalorie
3157 kJ /
754 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fotzelschnitten
30 min
Älplermagronen
30 min
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Hörnliauflauf
50 min
Waliser Käsetoast
25 min
Käse-Makkaroni
50 min
Chäsfondue
20 min
Mais-Risotto
35 min
Express-Auflauf "Schwyz"
1 godz. 10 min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 godz. 10 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 min