Urządzenia i Akcesoria
Schweizer Alpenmagronen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Gruyère in Stücken250 g
-
Wasser1200 g
-
Salz3 TL
-
Kartoffeln festkochend, gewürfelt (ca. 2 cm)500 g
-
Hörnchennudeln200 g
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Milch300 g
-
Sahne100 g
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
30 g
Kalorie
3157 kJ /
754 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crespelle
1 godz. 30 min
Mais-Risotto
35 min
Hörnliauflauf
50 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 godz.
Gnocchi alla romana
1 godz.
Apfel-Käse-Makkaroni
45 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Waliser Käsetoast
25 min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1 godz.
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 min
Express-Auflauf "Schwyz"
1 godz. 10 min
Bündner Maluns
45 min