Urządzenia i Akcesoria
Piccata Milanese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Kalbsfilet vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten500 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Mehl50 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Eier3
-
Butter40 g
-
Olivenöl60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21 g
Kalorie
952 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Filet Wellington
1h 45min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Risotto alla Milanese
35min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Schweinefilet alla Toscana
50min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20min
Risotto milanese
35min
Bündner Capuns
35min
Weizentortillas mit Kalb-Fajitas
1h
Züri-Gschnätzlets
50min
Ossobuco
1h 20min
Sauce all'amatriciana
20min