Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola

Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola

4.5 96 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 60 g de noix de pécan
  • 40 g de sucre en poudre
  • 500 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées et coupées en cubes
  • 1 gousse d'ail pelée et dégermée
  • 6 feuilles de sauge fraîche et un peu pour la finition
  • 175 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à café de sel
  • 100 g de crème liquide entière
  • 120 g de gorgonzola coupé en petits dés
  • du poivre moulu
  • 1 poire doyenné du comice bio

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 2454 kJ / 588 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...