Urządzenia i Akcesoria
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
200 g jogurtu naturalnego
-
50 g majonezu
-
30 g żurawiny, do mięs ze słoika
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ łyżeczki curry, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2.6 g
Kalorie
572.6 kJ /
136.8 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY NA WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wielkanocny sos majonezowy
45 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Sos bazyliowo-musztardowy
20 min
Sos gruszkowy z chrzanem i borówkami
20 min
Sos śmietankowy z rzodkiewką i szczypiorkiem
20 min
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25 godz. 15 min
Sos gribiche
20 min
Carpaccio z kalarepy i jabłka z pesto pietruszkowym
25 min
Sos z cukinią i miętą à la tzatziki
20 min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min