Dip jogurtowy z żurawiną i curry
TM5 TM6

Dip jogurtowy z żurawiną i curry

4.7 (51 ocen)

Składniki

  • 1 - 2 ząbki czosnku
  • 200 g jogurtu naturalnego
  • 50 g majonezu
  • 30 g żurawiny, do mięs, ze słoika
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ łyżeczki curry, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
572.6 kJ / 136.8 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy