Dip jogurtowy z żurawiną i curry

Dip jogurtowy z żurawiną i curry

4.7 52 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje

Składniki

  • ząbki czosnku
    1 - 2
  • jogurtu naturalnego
    200 g
  • majonezu
    50 g
  • żurawiny, do mięs ze słoika
    30 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • curry, mielonego
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 136.8 kcal / 572.6 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...