Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de sucre
- 1070 g d'eau
- 1 c. à soupe de sirop de glucose
- ¼ - ½ c. à café de colorant alimentaire (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 219 kJ / 52 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Glace aux fruits
5 menit
Cuisson des œufs
20 dk
Granité de fruits frais
5 menit
Brittle de noix
1 godz. 30 min
Jardin de Pâques
2h 25 min.
Meringues fantômes
12 godz. 25 min
Momies de saucisse
1 Std. 10 Min
Mojito de mangue
15 Min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 dk
Sucettes glacées à la fraise
12h 15min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 dk