
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de sucre
- 80 g de beurre, non salé en morceaux
- 200 g de farine blanche
- 1 citron les zestes râpés uniquement
- 110 g d'eau de fleur d'oranger
- 250 g d'amandes
- 2 c. à café de cannelle, moulue
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 143 kcal / 598 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g