Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat blanc en pastilles
- 100 g de beurre, en morceaux
- 115 g de sucre
- 3 oeufs
- 115 g de farine de blé
- 70 g d'amandes, avec peau, effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 503 kJ / 199 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boules de neige au chocolat
1h
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Délice d'été pêche-abricot
Keine Bewertungen
Macarons Père Noël
3h 20 min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2j 30 menit
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2j 30 menit
Brownies
50min
Gâteau triple chocolat
2j 30 menit
Sauce au yaourt à l'abricot au curry
10 min
Focaccia aux oignons
2h
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3hod. 15min
Gâteau au chocolat et au caramel
2h