Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 - 800 g de légumes mixtes (poireaux, carottes, citrouille, patates douces...), en morceaux
- 25 - 30 g d'huile d'olive
- 170 - 200 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 700 - 800 g de légumes mixtes (courgettes, carottes, citrouille, patates douces...), en morceaux (2-3 cm)
- 750 - 850 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
lub 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Purée de pomme de terre
50min
Soupe au potiron
35min
Brocoli et pommes de terre à la sauce au bleu
45min
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Mousse au chocolat
3h 20 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 30 min
Velouté de butternut, poisson et riz aux légumes, crumble pomme-poire
1 godz.
Gratin de chou-fleur
55 min
Mayonnaise
5 min
Sauce béchamel
15 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50min