Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des œufs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens (53-63 g chacun), froids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
332 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 godz. 40 min
Salade asperge-pastèque
40 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Cuisson des œufs
20 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Légumes farcis
1 godz. 20 min
Cuisson du riz
25 min
Risotto
30 min
Sauce béarnaise
15 min
Sauce béchamel
15 min
Gratin de chou-fleur
55 min