Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des œufs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens (53-63 g chacun), froids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
332 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
Brak ocen
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Cuisson des œufs
20 min
Riz à la tomate
30 min
Spaghetti carbonara
40 min
Cuisson du riz
25 min
Risotto
30 min
Mayonnaise
5 min