Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau, à température ambiante
- 4 œufs moyens, froids
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson des œufs
20min
Mode Cuisson des oeufs
20min
Lait chaud au miel
10min
Viande hachée
35min
Cuisson du riz
25min
Champignons à l'ail
20min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Pommes de terre en robe des champs
30min