Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des œufs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens, froids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
332 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuisson du riz basmati
35 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Légumes rissolés
20 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des pâtes
25 min
Risotto
30 min
Cuisson des œufs
20 min
Cuisson du riz
25 min
Lait chaud au miel
10 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Mode Cuisson des oeufs
20 min
Purée de pommes de terre
45 min