Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des œufs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens, froids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
332 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuisson du riz basmati
35min
Oignons grillés
25min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Gratin dauphinois
50min
Cuisson du riz
25min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson des œufs
20min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Légumes rissolés
20min
Mode Cuisson des oeufs
20min