Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des œufs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 parts
Składniki
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens froids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
7 g
Kalorie
332 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sain et rapide
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lait chaud au miel
10 min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des pâtes
25 min
Cuisson des œufs
20 min
Cuisson des œufs
20 min
Cuisson du riz
25 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Légumes rissolés
20 min
Mode Cuisson des oeufs
20 min