Urządzenia i Akcesoria
Sauce tomates à l'espagnole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
900 g
Składniki
-
800 g de tomates concassées en conserve
-
70 g d'huile d'olive extra vierge
-
1 - 2 c. à café de sucre
-
1 - 2 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
553.5 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
414.8 kJ /
99.1 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Ratatouille
40 min
Cuisson du riz
25 min
Sauce béchamel
15 min
Sauce tomate pour tous les jours
30 min
Compote de pommes
20 min
Mayonnaise
5 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Velouté de légumes
45 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Lasagnes
2 godz.
Purée de pommes de terre
45 min