Urządzenia i Akcesoria
Sauce tomates à l'espagnole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
900 g
Składniki
-
800 g de tomates concassées en conserve
-
70 g d'huile d'olive extra vierge
-
1 - 2 c. à café de sucre
-
1 - 2 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
553.5 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
414.8 kJ /
99.1 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâte à pizza
1 godz.
Purée de pommes de terre
45 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Sauce tomate pour tous les jours
30 min
Compote de pommes
20 min
Mayonnaise
5 min
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Soupe de légumes
25 min
Lasagnes
2 godz.
Velouté de légumes
45 min