Sablés aux pépites de chocolat sans gluten

1.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
24 morceaux

Składniki

  • 225 g de beurre non salé coupée en morceaux
  • 85 g de sucre
  • ½ c. à thé de sel
  • ½ c. à thé d'extrait naturel d'amande
  • ½ c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • 300 g d’amandes, moulues
  • 140 g de pépites de chocolat noir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 50.9 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 810.3 kJ / 193.7 kcal
Tłuszcz 16.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...