Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 - 100 g de sucre en poudre, selon vos goûts
- 500 g de mélange de fruits frais, en morceaux et préalablement congelés en une seule couche (voir rubrique "Conseil(s)")
- 2 c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
- 1 blanc d'oeuf (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 554 kJ / 133 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Citronnade
5 min
Sauce au caramel
1h 30min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Glace au caramel salé
14 Std.
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Pâte à crêpe
1h 15 min
Baguette
3 godz. 45 min
Mayonnaise
5 min
Confiture à la fraise
1 godz. 5 min
Sauce béarnaise
15min
Glace aux fruits
5 min
Yaourt nature au Varoma
12h