Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'oeufs, à température ambiante
- ⅛ c. à café de sel
- des pépites de chocolat, pour créer les yeux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Génoise
1j 50 menit
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6 godz.
Sauce béarnaise
20 min
Mousse au chocolat
3h 20 min
Mayonnaise
5min
Brownies
50min
Sauce béarnaise
15min
Sauce béchamel
15min
Chilli con carne
40min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Glace au caramel salé
14sa