Urządzenia i Akcesoria
Meringues fantômes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
16 morceaux
Składniki
-
270 g de sucre en poudre
-
100 g de blancs d'œufs à température ambiante
-
⅛ c. à café de sel
-
des pépites de chocolat pour créer les yeux
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 morceau
Białko
1 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise
20 min
Génoise
1 godz. 50 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Baguette
3 godz. 45 min
Mayonnaise
5 min
Sauce hollandaise
25 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 godz. 10 min
Glace à la vanille
12 godz.
Glace au chocolat
12 godz.
Gâteau marbré
2 godz. 10 min