Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre en poudre, selon vos goûts
- 500 g de fruits, en morceaux et préalablement congelés en une seule couche (voir rubrique "Conseil(s)")
- 120 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 560 kJ / 134 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.7 g