Urządzenia i Akcesoria
Pâte à tartiner chocolat-noisette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
1 bocal
Składniki
-
90 g de sucre
-
130 g de noisettes, avec peau ou blanchies
-
60 g de chocolat fondant en morceaux
-
70 g de beurre
-
100 g de lait
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
23 g
Kalorie
8678 kJ /
2073 kcal
Tłuszcz
161 g
Węglowodany
134 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fou de chocolat
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Chocolat chaud
10 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Brownies
50 min
Riz au lait
1 godz.
Crème dessert
15 min
Gâteau de Noël aux fruits
2 godz. 20 min
Pain aux cinq graines
50 min
Crème au chocolat
1 godz. 20 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Pain de mie
3 godz.
Biscuits au beurre
50 min