Urządzenia i Akcesoria
Pâte à tartiner chocolat-noisette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
1 bocal
Składniki
-
90 g de sucre
-
130 g de noisettes, avec peau ou blanchies
-
60 g de chocolat fondant en morceaux
-
70 g de beurre
-
100 g de lait
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
23 g
Kalorie
8678 kJ /
2073 kcal
Tłuszcz
161 g
Węglowodany
134 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fou de chocolat
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat
50 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Fond de légumes
45 min
Brownies
50 min
Crème au chocolat
1 godz. 20 min
Sauce béchamel
15 min
Coleslaw
10 min
Crème dessert
15 min
Pain de mie
3 godz.
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min