
Urządzenia i Akcesoria
Pain de campagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 tranches
Składniki
-
600 g de grains de blé dur
-
400 g d'eau
-
30 g de levure fraîche
-
120 g de babeurre
-
150 g de farine à pain
-
2 c. à café de sel
-
1 c. à soupe de vinaigre balsamique
-
1 c. à café de poudre de malt (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 tranche
Kalorie
70 kcal /
291 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks