Sauce au poivre vert

Sauce au poivre vert

3.1 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignons coupés en 2
  • 20 g de beurre
  • 100 g de vin blanc
  • 40 g de grains de poivre vert, au vinaigre égouttés
  • ¼ c. à café de sel
  • 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 165.6 kcal / 688 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 9.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...