Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignons, coupés en 2
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc
- 40 g de grains de poivre vert, au vinaigre, égouttés
- ¼ c. à café de sel
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
Brak ocen
Sauce béarnaise
20 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 dk
Sauce béarnaise
20 min
Mayonnaise
5 dk
Sauce hollandaise
25 min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2 godz. 15 min
Sauce béarnaise
15 dk
Sauce choron
20 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min