Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de sucre en poudre
- 1 citron, pelé sans la partie blanche et épépiné
- 300 g de mélange de fruits frais, en morceaux
- 1000 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 447 kJ / 107 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace aux fruits
5 menit
Cuisson des œufs
20 dk
Vin chaud
15 Min
Ketchup aux abricots
45 dk
Mojito de mangue
15 Min
Sucettes
40 dk
Sorbet citron
8h 30min
Spaghetti carbonara
40 dk
Confiture à la fraise
1 Std. 5 Min
Smoothie vert
10 Min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 dk
Glace au caramel salé
14h