Cabillaud au beurre d'agrumes

4.4 15 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 orange bio de préférence, jus et zeste
  • 1 citron bio de préférence, jus et zeste
  • 700 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre en morceaux
  • 400 g de courgette en rondelles (5 mm)
  • 4 filets de cabillaud, sans la peau frais, (120-200 g chacun)
  • ½ c. à café de sel selon vos goûts
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu selon vos goûts
  • 1 c. à café graine d'anis vert
  • 3 brins de persil frais les feuilles uniquement, ciselées
  • 80 g de beurre et un peu pour graisser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1694 kJ / 405 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...