Urządzenia i Akcesoria
Poireau rissolé (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bocal
Składniki
-
20 g d'huile végétale
-
170 - 200 g de poireaux couper en rondelles (1 cm) la partie blanche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Purée de pommes de terre
45 min
Ratatouille
40 min
Gratin de chou-fleur
55 min
Légumes rissolés
20 min
Cuisson du riz
25 min
Risotto
30 min
Purée de courge en réserve
30 min
Haricots verts au thym
1 godz. 10 min
Oignons et ail sautés
Brak ocen
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min