Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
- 170 - 200 g de poireaux, couper en rondelles (1 cm) la partie blanche
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de chou-fleur
55 dk
Cuisson du riz
25 min
Purée de pommes de terre
45 dk
Petits pois au jambon
30 Min
Crème fouettée
10 Min
Ratatouille
40 dk
Purée de courge en réserve
30 Min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Aubergines vapeur et riz
1sa
Haricots verts aux tomates et au persil
55 dk
Oignons rissolés (200 g)
20 dk
Petits pois et carottes
35 dk