Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
- 170 - 200 g de poireaux, couper en rondelles (1 cm) la partie blanche
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pommes de terre en robe des champs
30min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Oignons grillés (200 g)
25min
Purée de pommes de terre
45min
Ratatouille
40min
Gratin de chou-fleur
55min
Velouté de légumes
45min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Cuisson du riz
25min
Légumes rissolés
20min