Urządzenia i Akcesoria
Poireau rissolé (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bocal
Składniki
-
20 g d'huile végétale
-
170 - 200 g de poireaux couper en rondelles (1 cm) la partie blanche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergines vapeur et riz
1h
Oignons rissolés (200 g)
20min
Blancs en neige
5min
Purée de pommes de terre
45min
Cuisson du riz
25min
Risotto
30min
Compote de pommes
20min
Haricots verts au thym
1h 10min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40min
Risotto au poireau
40min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Légumes rissolés
20min