Insalata messicana estiva

Insalata messicana estiva

4.3 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

Condimento
  • 2 cipollotti a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ peperone rosso a listarelle (5 cm)
Insalata
  • 800 g di acqua
  • 300 g di taccole fresche
  • 150 g di fagioli neri interi in scatola scolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 - 3 pizzichi di peperoncino piccante in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 155 kcal / 648.5 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 10.9 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...