Insalata messicana estiva
TM31 TM5 TM6

Insalata messicana estiva

4.3 (12 ocen)

Składniki

Condimento

  • 2 cipollotti a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ peperone rosso a listarelle (5 cm)

Insalata

  • 800 g di acqua
  • 300 g di taccole fresche
  • 150 g di fagioli neri interi in scatola, scolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 - 3 pizzichi di peperoncino piccante in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
648.5 kJ / 155 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
10.9 g
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy