Riso speziato con gamberi e ananas

Riso speziato con gamberi e ananas

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • scalogni
    2
  • di radice fresca di zenzero a pezzi
    10 g
  • peperoncino piccante rosso, fresco
    ½
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di acqua
    100 g
  • di panna di soia
    80 g
    80 g di panna vegetale
  • di brodo di pesce
    250 g
  • di riso Parboiled
    80 g
  • di pasta di acciughe
    1 - 2 cucchiaini
  • di succo di lime spremuto fresco e filtrato
    30 g
  • di zucchero
    2 cucchiaini
  • di curry in polvere
    1 cucchiaino
  • di spinaci baby freschi
    200 g
  • di gamberi crudi sgusciati e puliti
    100 g
  • di ananas fresco a dadini (2 cm)
    150 g
  • di coriandolo fresco le foglioline
    2 rametti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 484 kcal / 2025 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...