Faraona al vino rosso
TM5 TM6

Faraona al vino rosso

3.7 (6 ocen)

Składniki

  • 800 g di faraona in pezzi
  • acqua q.b.
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • aceto di vino bianco q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • 200 g di cipolline
  • 50 g di lardo a fette
    lub 50 g di pancetta a fette
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di grappa
  • 400 g di vino rosso corposo
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
  • 100 g di luganega a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
979 kJ / 360 kcal
Białko
32.1 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
21.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy