Petto di pollo ripieno all'avocado con riso basmati

Petto di pollo ripieno all'avocado con riso basmati

4.1 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Petti di pollo ripieni all'avocado
  • spicchi di aglio
    3
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • di semi di cumino
    ½ cucchiaio
  • di polpa di avocado maturo a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di salame chorizo a pezzi
    50 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • filetti di petto di pollo, senza pelle (150 g l'uno, circa)
    4
  • sale q.b.
  • pepe nero macinato q.b.
  • di pancetta a fette
    100 g
  • di vino bianco
    80 g
Riso basmati
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di carota pelata e a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di acqua
    1200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di riso basmati
    300 g
  • di polpa di avocado maturo a dadini (2 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 4088 kcal / 17110 kJ
Białko 197 g
Tłuszcz 243 g
Węglowodany 254 g
Błonnik 22.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...